ytmp3 logo

ytmp3.eu - YouTube az MP3 Átalakító - Audio MP3 320 kbps
Audio Trimmer. Bitráta 320kbps a Premium Audio Minőséghez.
v4.3.9: Audio Fade In & Out. Állítsa be a Hangerőt. Metadata. Cover Art.
Mi az ytmp3.eu?


ytmp3.eu egy YouTube az MP3 Átalakító, amely képes átalakítani a kiváló minőségű output az MP3 formátumra. YouTube Átalakítóink képesek konvertálni a YouTube MP3 akár 320 kbps Premium Audio Minőségre. A beküldést néhány másodperc alatt feldolgozzuk, a YouTube videók hossza függvényében. Webes alkalmazásunk elérhető minden platformról: Android, iOS, Windows, Mac OS és Linux.

Minden ingyenes, mobilbarát, napi video konverziók korlátja nélkül tudja hasznalni.

A letöltési sebesség az internet sebességétől és természetesen a szerverünktől függ. Mivel nincsenek korlátozások, a letöltési sebességet befolyásolnia kell a webhelyen aktuálisan aktív felhasználók száma abban a pillanatban. Minden hónapban próbáljuk frissíteni letöltőkiszolgálásainkat, hogy jó felhasználói élményt nyújtsunk. Szerverünk képes fájlokat küldeni minden felhasználónak ~ 50Mb/s sebességgel. Elore is bocsánatot kérünk, ha a szerverünk túl elfoglalt és a letöltési sebessége lassabb.


Firefox & Chrome Addons

Nagyon jó alternatívát kínálunk gyorsabb és többszörös fájlok konvertálásához a Firefox vagy a Chrome Addon használatával. További részletekért nézze meg a főmenüt. (lásd az oldal tetejére)


Audio Trimmer

Lejátszhat bármilyen audiót az átalakítás után. Az audiót konverzió után válassza ki az audióból vágni kívánt intervallumot, és kattintson a "Trimmed Audio letöltése" elemre. A folyamat nagyon gyors, azonnal.Hosszúsághatárok


MP3 320kbps - legfeljebb 24 óra és 30 perc
MP3 128kbps - legfeljebb 24 óra és 30 percHasználati feltételek

A weboldal használata nem engedélyezett, ha a törvény tiltja, függetlenül a letöltés felhasználási céljától. Ha az Ön országában a weboldal használatát nem tiltja a törvény, akkor a letöltött fájlokat csak személyes vagy magáncélra használhatja. Ön nem tudja terjeszteni azokat. Kereskedelmi felhasználásra javasoljuk, hogy énekestől, youtuber-től vásárolhasson, és támogassa munkáját. A letöltött fájlok a szerzői jogi törvény miatt nem használhatók kereskedelmi célokra. A webhely használatával elfogadja ezt a törvényt. Alkalmazásával tiszteletben tartja a fájlok szerzőit is. Köszönöm a megértésed.


©Copyright ytmp3.eu |