ytmp3 logo

ytmp3.eu - YouTube MP3 Converter - Audio MP3 320kbps
Decupare Audio. Bitrate 320kbps pentru Calitate Audio Premium.
v4.3.9: Audio Fade In & Out. Adjustare Volum. Audio Metadata. Cover Art.
Ce este ytmp3.eu?


ytmp3.eu este un YouTube MP3 Converter care poate converti YouTube in MP3 la 320kbps pentru o Calitate Audio Premium. Deobicei conversiile sunt procesate in cateva secunde, in functie de lungimea fisierului. Viteza de Descarcare depinde de conexiunea ta la internet si de disponibilitatea serverelor noastre. Converterul este compatibil cu platformele Android, iOS, Windows, Mac OS si Linux.

Folosirea siteului este gratuita, mobile-friendly, neavand o limitare a conversiilor pe zi.

Viteza de descarcare depinde de conexiunea ta la internet si desigur de disponibilitatea serverelor noastre. Neavand limite, viteza de descarcare depinde de numarul de utilizatori activi in acel moment. Incercam sa oferim o viteza de descarcare decenta. Viteza maxima de descarcare este de ~50Mb/s.


Firefox & Chrome Addons

Puteti instala addonuri pentru Mozilla Firefox si Google Chrome pentru a converti mai rapid fisiere multiple in acelas timp. Acestea sunt disponibile in meniul principal.


Decupare Audio

Puteti decupa orice fisier audio convertit. Pentru a decupa un fisier audio, selectati intervalul dorit si apasati butonul "Download Trimmed Audio". Procesul este deobicei instant.Limitare Durata


MP3 320kbps - pana la 24 ore & 30 minute
MP3 128kbps - pana la 24 ore & 30 minuteTermeni de Utilizare

Utilizarea acestui site nu este permisa unde este interzis prin lege, indiferent de scopul descarcarii. Daca legea nu interzice utilizarea site-ului web in tara dvs., puteti utiliza fisierele descarcate numai pentru uz personal sau privat. Nu aveti dreptul de a le distrubui. Pentru uz comercial, va recomandam sa cumparati fisierele de la cantaret sau youtuber, sustinandu-le efortul depus. Fisierele descarcate nu pot fi folosite in scop comercial datorita Legii Dreptului de Autor. Prin folosirea acestui site sunteti de acord cu aceasta lege. Aplicand-o, respectati deasemenea autorii fisierelor. Multumim pentru intelegere.


©Copyright ytmp3.eu |